събота, 21 ноември 2020 г.

Второто поколение на Hyundai Mistra представено в Гуанджоу

Предлаганият от 2013 година в Китай, корейски седан Hyundai Mistra сега получава своя наследник, който издига модела в нова категория по отношение на качеството и комфорта. Hyundai Mistra ще продължава да бъде позициониран между Hyundai Lafesta  и Sonata, но дължината му възлиза на 4.78 метра с междуосие от - 2.77 метра. 



Второто поколение на Hyundai Mistra е базирано върху платформата на новата Elantra, като за задвижване ще разчита на атмосферния - 1.8 литров мотор с мощност 143к.с., куплиран с CVT трансмисия. По-скъпите версии са оборудвани с новия - 1.5 литров, турбо мотор с директно впръскване на горивото и мощност 170к.с., куплиран с 7-степенна, роботизирана трансмисия. До края на следващата година се очаква да бъде представена и изцяло електрическа версия на седана.  


Продажбите на новата Mistra, трябва да започнат от началото на следващата година, като цени не са обявени. Серийното оборудване на седана ще включва: цифров инструментален панел пред водача, инфотайнмънт система, двузонов климатроник със сензорно управление, пълен ел. пакет и т.н. Коженият салон с ел. седалки и панорамният покрив ще се предлагат срещу доплащане. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар