събота, 21 ноември 2020 г.

Chery Arizzo 5 Plus / 6 Plus представен в Китай

 Китайската марка отново освежава своя седан Chery Arizzо 5. Обновената версия ще бъде внедрена в производство от следващия месец, като продажбите трябва да започнат от януари, следващата година с цени от 74 900 юана и ще носи името Arizzo 5 Plus. Много е вероятно тази версия да се предлага успоредно с настоящата, тъй като цените и оборудването са значително завишени. На някои пазари китайският седан ще се предлага и под името Arizzo 6 Plus. Обновеният модел получава изцяло нова предна част и значителни промени в задницата, където впечатление правят изцяло новите задни светлини с LED технология. 


Промените в интериора също са значителни макар и да е запазена познатата линия. Пред водача обаче място намира цифров инструментален панел с размер от 10.2-инча, като екрана на мултимедията е със същата големина. Нов е дизайна на волана, както и панела за управление на климатичната инсталация. Централната конзола между двете седалки също е с нов дизайн, както и скоростния лост, който вече е джойстик. Амбиентното осветление ще се предлага срещу доплащане, както и системата за гласов контрол и лицево разпознаване. 


Под капака място намира познатият, 1.5 литров, атмосферен мотор с мощност 116к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия. Новост е турбо версията на същият мотор, чиято мощност е 156к.с.. Тя ще се предлага и с CVT трансмисия с 9 емитирани предавки. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар