събота, 21 ноември 2020 г.

Произвежданият в Китай, Hyundai ix35 с фейслифт

 Предлаганият в Китай, Hyundai ix35 е подложен на козметични промени, които би трябвало да запазят добрите продажби на модела достигащи 130 000 бройки годишно. Обновената версия разполага с изцяло нова предна и задна част, които правят модела значително по-модерен.


Интериорът също е изцяло нов и напълно следва новите влияния в областта. Пред водача е позициониран цифров инструментален панел с 9-инчов екран, а на централната конзола място намира вертикален, 12.5-инчов екран за мултимедийната система, чрез който се управляват и функциите на климатичната система. Съобщава се за по-богато оборудване и наличие на редица системи за подпомагане на шофирането. 


Под капака обаче промени няма. Силовите агрегати остават познатите от настоящият модел. базовата версия ще разчита на 1.4 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 140к.с., куплиран с механична или 7-степенна, роботизирана трансмисия. Над него е разположен 2.0 литров, атмосферен, бензинов мотор с мощност 160к.с., за който ще се предлага 6-степенна, автоматична трансмисия и задвижване 4х4. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар