петък, 20 март 2020 г.

Daihatsu Ayla и Toyota Agya, отново с козметични промени

Японците обновяват лек компактният си модел - Daihatsu Ayla, който се предлага предимно в Малайзия и Индонезия. Това е втори фейслифт за модела, който бе представен за пръв път преди осем години. Външните промени са предимно в предната част, където се наблюдават нови брони, променени фарове и радиаторна решетка. От гледна точка на механиката, то там промени обаче няма. Успоредно с обновеното Daihatsu Ayla, премиера прави и освежената Toyota Agya, която не се отличава технически от модела на Daihatsu.
Под капака място намират 3-цилиндровия, 1.0 литров мотор с мощност 67к.с. и 1.2 литровия, 4-цилиндров мотор с мощност 88к.с. Серийно те ще са куплирани с 5-степенна, механична трансмисия, а като новост се съобщава това, че за вече за всички агрегати ще бъде достъпна и 4-степенната, двудискова трансмисия. 
Интериора се характеризира с нова централна конзола, която приютява по-големия екран на мултимедийната система и новите електронни контролери на климатичната инсталация. Освен това се съобщава и за нов материал предлаган за тапицериите, както и малко по-богато оборудване, което включва и камера за заден ход, но само за версиите с мултимедия. Обогатена е и цветовата гама.




Няма коментари:

Публикуване на коментар