петък, 22 юни 2018 г.

Chevrolet Blazer 2019 представен в САЩ

Късно снощи в Атланта, бе представено новото поколение на Chevrolet Blazer, което ще бъде налично на пазарите в САЩ, от началото на следващата година. Моделът е с модерно излъчване и технологии и ще бъде позициониран между Chevrolet Equinox и Chevrolet Traverse. Без съмнение можем да кажем, че това е производствената версия на концептуалният Chevrolet FNR-X, което означава, че този модел ще се предлага и в Китай. 
Под капака място ще намират 4 и 6-цилиндровите, бензинови агрегати с работен обем от 2.5 и 3.6 литра, чиято мощност е съответно от 193 и 305к.с. Те са куплирани с 9-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните колела, а срещу доплащане ще се предлага и система 4х4. Стоп-Старт системата ще бъде налична серийно и за двата агрегата. В по-късен етап се очаква и 2.0 литров, турбо мотор с мощност 240к.с.
Оборудването е богато, като на лице ще бъдат климатичната инсталация, мултимедийята с 8-инчов дисплей, пълен ел. пакет, круиз контрол, плъзгаща се задна седалка, ел. задна врата и др.  В по-късен етап, марката ще предложи и 7 местна верся на модела със същото междуосие, но с по-голям заден надвес, която ще се предлага само в Китай.



Няма коментари:

Публикуване на коментар