сряда, 20 юли 2022 г.

Фейслифта на Geely BinYue / Coolray ще се предлага като Geely Binyue Cool

 Китайците обновяват модела Geely BinYue / Coolray, като му придават изцяло нова визия и име, което вече ще бъде Binyue Cool. Обновената версия се характеризира с изцяло нова предна част и значителни промени в задната част. Новите брони правят модела с 5 см., по-дълъг от своя предшественик, но както можете да се досетите, това не се отразява по никакъв начин на вътрешното пространство. 

Интериора на Geely Binyue Cool е изцяло нов и предлага набор от 10.2-инчов дисплей за инструменталният панел и 12.3-инчова мултимедийна система с гласов контрол. централната конзола между предните седалки също е изцяло нова с поставка за безжично зареждане на телефони. Дизайна на  корите на вратите също е променен.

Под капака място намира нов, 4-цилиндров, турбо мотор с работен обем от 1.5 литра и мощност 177 к.с. Той от своя страна е куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия предаваща движението към предните колела. Хибридната версия с 1.4 литровият мотор ще остане в гамата, но нейната актуализирана версия ще бъде налична по-късно тази година.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар