вторник, 28 декември 2021 г.

Обновеният GAC Trumpchi GS3 наличен и на пазарите в Малайзия

Днес  ще се състои премиерата на обновеният GAC Trumpchi GS3, който се предлага на китайският пазар от 2017 година. Успоредно с това става ясно, че фейслифт версията ще се предлага и извън границите на страната, като първият пазар който ще бъде наличен е този в Малайзия, а до края на следващата година моделът трябва да бъде достъпен и в другите страни от региона, както и в някои държави в Южна Америка.Обновената версия ще се изправи директно срещу местните Perodua Ativa и Proton X50. Обновената версия разполага с изцяло нова предна част, която умело прикрива възрастта на модела, която по китайските стандарти е значителна. Именно поради това производителят се е постарал да преобрази своят кросоувър не само от вън. 



Интериора е изцяло нов в минимилистичен стил с два екрана съответно за инструменталният панел пред водача и мултимедията, но като цяло усещането за евтино изпълнение макар и богатото оборудване, което е традиционно в китайските модели. На борда място ще присъстват и редица асистенти и сситеми подпомагщи шофирането. 


До броени часове очакваме да стане ясно дали има промени и под капака. Да припомнич, че настоящият модел се задвижва от 1.5 литрови, бензинов мотор с мощност от 115 или 137 к.с., куплиран с 5-степенна, механична или 6-степенна, автоматична трансмисия. Според неназовани източници близки до марката има вероятност обновената версия на GS3, да получи и нов 1.3 литров, турбо мотор с мощност 140 к.с., който ще замени по.мощната версия на 1.5 литровият мотор. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар