вторник, 9 март 2021 г.

Skoda Octavia Pro с официална премиера в Китай

 Чехите продължават да атакуват китайският пазар с удължени версии на своите модели. Тази седмица, бе представена официално и удължената версия на Skoda Octavia, която се присъединява към Skoda Karoq, която се предлага в Китай с увеличено на 2.68 метра междуосие. Подобен е и примерът с Octavia Pro, чието междуосие е увеличено с 44мм. Освен увеличената дължина, китайската версия на Octavia се различава и визуално с новия дизайн на броните и допълнителни декоративни елементи на предните калници и вратите. 


Интериора не се различава от този на европейската версия, но разполага с по-голям 12.1-инчов дисплей за мултимедийната система. както се досещате  базовото ниво на оборудване е на висота, като серийно за модела ще се предлагат адаптивен автопилот, кожен салон, мултифункционален волан с подгряване, амбиентно осветление в няколко цвята и др. 


За задвижване Skoda Octavia Pro, разчита на 1.4 литров, TSI мотор с мощност 150к.с., куплиран серийно с 7-степенна, DSG трансмисия задвижваща предните колела. Трябва да се подчертае, че китайската версия на модела се предлага само с независимо задно окачване, което е достъпно само за по-скъпите версии на европейският модел. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар