неделя, 14 юни 2020 г.

N версията на Hyundai I10 с цена от 19 000 евро

Спортната линия на корейската марка се разширява с версията - N, за най-евтиният модел в гамата - Hyundai I10. Видимо спортните елементи придават по-солиден вид на иначе неугледният модел, като дори кръглите фарове за мъгла са заменени от модерните триредови дневни, LED светлини. Броните също са с нов дизайн, а радиаторната решетка е станала по-голяма и придава хищен вид на модела.
За задвижване Hyundai I10 N, разчита на 3-цилиндровия, турбо бензинов агрегат с работенобем от 1.0 литра, който видяхме в Kio Rio. За съжаление марката не разкрива динамичните характеристики на тази версия, но при всички случаи, тя ще е по-атрактивна за управление, макар и да не са правени преработки в окачването.
За да защити цената си от 18 790 евро, моделът се предлага серийно с 16-цолови джанти,  задни дискови спирачки, спортен волан, интериор със спортни акценти, мултимедия с 8-инчов екран, отопляем волан и седалки, парксензори в задната част, климатроник, затъмнени задни стъкла, подлакътник и слот за безжично за режданене смартфони. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар