сряда, 4 септември 2019 г.

Новия Hyundai I10 ще бъде представен във Франкфурт

Корейците показаха и европейската версия на Hyundai Grand I10, която визуално ще се отличава слабо от модела представен преди няколко седмици в Индия. Европейската версия обаче ще бъде произвеждана в Европа и освен леките визуални промени разполага с изцяло нови настройки на окачването, различни агрегати и по-качествени материали. 
Под капака място ще намират бензиновите 1.0 и 1.2 литрови агрегати с мощност съответно от 67 и 84к.с., куплирани с 5-степенна, механична или роботизирана трансмисии, като последния ще може да бъде оборудван с газова уредба. 
Що се отнася до интериора, то там разлики не се наблюдават, но производителят твърди, че материалите са с по-високо качество, а оборудването е подобаващо. Серийно в новия - I10, място ще намират новата мултимедийна система с 8-инчов дсиплей, климатроник, пълен ел. пакет, системата за предотвратяване на сблъсък, сензор за движение в пътното платно, автоматични дълги светлини и др. Цените в Европа все още не са обявени, но това ще стане след няколко седмици, когато моделът бъде представен официално във Франкфурт. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар