четвъртък, 5 септември 2019 г.

Honda E притежава всички качества за да стане лидер в този сегмент

След като видяхме Предпроизводствената версия на Honda Urban EV, сега идва ред да видим и сирийният модел, който ще бъде представен по време на автосалона във Франкфурт, а продажбите трябва да започнат от началото на следващата година. Както се очакваше дизайна е не променен, както на екстериора, така и на интериора.
 Honda E, разполага с напълно електрическо задвижване и ще се предлага в две версии на мощност с капацитет на батерията от 35.5кВч. Според производителя автономията ще бъде в рамките на 220км, което е напълно достатъчно за ежедневна употреба в градски цикъл. Според информацията с помощта на бързозарядно устройство, батерията може да бъде заредена до 80%, в рамките на само 30 минути. 
За задвижване градският, електически модел с пет врати и място за пет човека разчита на електромотор разположен на задния мост и задвижващ задните колела, което позволява перфектното разпределение на тежестта. Той ще се предлага във версии на мощност от 136 и 152к.с., като в най-добрия случай ускорението от 0 до 100км/ч ще става за 8 секунди. 
С голям интерес очакваме да видим, дали серийно моделът ще се предлага с единствения до момента интериор, който разполага с пет екрана, два от който с размер от по 6-инча показват изображения от камерите заместващи страничните огледала. Трите главни екрана са с размери от 12.3-инча, а инфотайнмънт системата с изкуствен интелект и гласови команди е уникална за автомобил от този клас. Обещанията са, че цените на този модел ще бъдат под 30 000 евро, като серийно на борда ще присъстват още: системата за предотвратяване на сблъсък, асистент за поддържане движението в пътното платно, камера за заден ход, климатроник, пълен ел. пакет, отопляем волан, безключов старт и достъп до автомобила и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар