вторник, 10 март 2020 г.

Новото поколение на Fiat Strada ще бъде представено тази пролет

Въпреки наличието на Fiat Toro, продажбите на популярният Fiat Strada, продължи да се предлага на пазара, а сега дори е готов и неговият наследник, който трябва да бъде представен тази пролет. Дизайна е смесица от този на  Toro и Argo, като задната част е пренесена директно от товарния модел. Почитателите на модела вече може да се радват на четири пълноразмерни врати, който липсваха досега. Основната версия обаче остава с две врати и единична кабина, а производството и на двете версии ще се осъществява в Бразилия.
Новото поколение на Strada ще се задвижва от новите бензинови мотори с работен обем от 1.3, 1.4 и 1.0 литра, като последният е с принудително пълнене на цилиндрите. Тяхната мощност е съответно 109, 88 и 120к.с., а трансмисиите предвидени за тях са механични с 5 или 6 предавки. В по-късен етап за турбо версията ще бъде налична и CVT трансмися. При всички положения задвижващи са предните колела.
Цени не се съобщават, но става ясно ,  че настоящата версия ще продължава да се предлага в Бразилия, но само в модификацията Strada Adventure.
++++++++++++++++++++++++++++
Според официалната информация, моторната гама  на новото поколение Fiat Strada, включва бензиновите 1.3 и 1.4 литровите агрегати с мощност съответно от 109 и 88к.с., куплирани серийно с механична трансмисия. В по-късен етап се очаква да бъде налична и CVT трансмисия. При всички случаи задвижващи са предните колела. Въпреки новите агрегати моделът няма да се предлага в Европа, тъй като тук стандартите са значително по-високи и вложените инвестиции за тяхното постигане няма да оправдаят продажбите още повече, че и интериора трябва да бъде основно преработен.




Няма коментари:

Публикуване на коментар