понеделник, 9 март 2020 г.

Honda Odyssey с леки козметични промени

Следващия месец по време на автоизложението в Ню-Йорк(което най-вероятно ще бъде отложено за края на лятото), японската марка ще представи актуализираната версия на своя MPV модел - Honda Odyssey. Външно промените обхващат предимно предната част, където място намират новата броня, променената радиаторна решетка и новите - LED предни светлини. 
В интериора не се наблюдават промени, но се съобщава за по-богато оборудване, амбиентно осветление, променени контролери на климатичната инсталация и добавено USB портови. Системата за предотвратяване на сблъсък, както и асистента за поддържане движението в пътното платно стават част от стандартното оборудване.
От механична гледна точка, промени няма. За задвижване седем местният модел продължава да разчита на 3.5 литровия, V6-цилиндров, бензинов мотор с мощност 280к.с. и възможност за деактивиране на част от цилиндрите, куплиран с 10-степенната, автоматична трансмисия. Хибридната версия остава в гамата на модела. До края на годината очакваме да видим и обновената Азиатска версия на Honda Odyssey.

Няма коментари:

Публикуване на коментар