вторник, 3 март 2020 г.

Четвъртото поколение на Audi A3 с цени от 28 900 евро

По-добрият Golf, по традиция носи емблемите на Audi, а днес марката представя четвъртото поколение на един от най-продаваните модели в историята на марката, а именно - А3. Новото поколение на Audi A3 Sportback, разполага с агресивен дизайн и изключителен интериор. Безсъмнено моделът е подготвен добре за силната конкуренция от страна на Mercedes A-class и BMW 1-ва серия
Построен върху модернизираната MQB платформа, новото поколение разполага с 4см. по-дълго междуосие, което се е отразило на мястото за возещите се на втория ред седалки. Интериора прави изключително добро впечатление, а пред водача място намира виртуален кокпит, чиито размери могат да достигнат до 12.3-инча. Мултимедийната система от трето поколение ще се предлага серийно за модела с екран от 10.1-инча. По-скъпата версия на мултимедията - myAudi ще се предлага срещу солидно доплащане и с по-голям дисплей и възможност за гласови команди. Електрическата ръчна спирачка, климатичната инсталация и частичното амбиентно осветление са част от серийното оборудване на модела. 
Първоначално новото А3, ще бъде достъпно с 1.5 литровия, TSI агрегат във версия на мощност от 150к.с., както и с 2.0 литровия - TDI, във версии на мощност от 116 и 148к.с. Серийно всички версии ще се предлагат с 6-степенна, ,механична трансмисия, а срещу доплащане ще се предлага 7-степенната, двудискова трансмисия. Задвижването на четирите колела ще се предлага като опция, но в малко по-късен етап. 
В Европа, продажбите ще стартират от май месец, като цените ще започват от 28 900 евро. Новото А3 ще бъде налично само във версии с пет врати и седан, който ще бъде представен по-късно тази година. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар