вторник, 18 юни 2019 г.

Втори фейслифт за Lexus GX

Две години след обновяването на Toyota Land Cruiser, луксозното издание на модела известно под името Lexus GX, също е подложено на козметични промени, макар и по-малки. Външните промени се свеждат до наличието на нова радиаторна решетка и нови LED, предни светлини. Освен тях, подобрената версия може да се разпознае и по липсата на страничните предпазни-декоративни лайсни на вратите. 
Да припомним, че това е втори фейслифт за модела и въпреки напредналата възраст, той не получава никакви технически промени. За задвижване Lexus GX, продължава да разчита на атмосферния, 4.6 литров, V8-цилиндров мотор с мощност 301к.с., свързан с 6-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към четирите колела. 
В интериора промените се свеждат единствено до наличието на нов волан, нов дизайн на скоростния лост и подобрена мултимедия. Оборудването обаче е станало по-богато, като стандартно ще се предлага пакета за безопасност на шофиране включващ: система за предотвратяване на удар, адаптивен автопилот, сензор за обекти в сляпата зона на водача, автоматични дълги светлини и асистент за поддържане движението в пътното платно и тризонов климатроник. За пръв път за модела ще се предлага и офроуд пакет, който включва предпазен щит на резервоара, охладител на скоростната кутия и различни системи подпомагащи проходимостта. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар