неделя, 24 март 2019 г.

Honda Jazz Shuttle с фейслифт

Три години след представянето на Honda Jazz Shuttle, моделът е подложен на козметични промени, като същевременно са направени промени и в интериора, който сега може да се персонализира по-лесно, а благодарение на новия дизайн на резервоара багажното пространство се е увеличило на 575 литра, а при сгънати задни седалки, то възлиза на 1141 литра.
Външно промените се свеждат до новия дизайн на броните, нови LED, предни и задни светлини и нови на алуминиеви джанти. Пред водача промени не се забелязват, но впечатление прави новата мултимедийна система. 
Под капака място намира познатият, 1.5 литров агрегат с мощност 110к.с., наличен и за хибридната версия, чиято мощност е132к.с. Според информацията двигателят е оптимизиран и предлага по-нисък разход на гориво. Трансмисията при всички случаи е -степенна, двудискова, а системата за задвижване на четирите колела вече ще се предлага за всички модификации. Серийно седемместният модел ще разполага и с пакета за безопасно шофиране включващ: системата за предотвратване на сблъсък, асистент за поддържане движението в пътната лента, адаптивен автопилот, система за разпознаване на пътните знаци и датчик за обекти в сляпата зона на водача. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар