сряда, 23 януари 2019 г.

GMC представи новото поколение на Sierra HD

В Америка, бе представена тежкотоварната версия на GMC Sierra, която ще бъде налична на пазара от края на лятото и ще се конкурира пряко с Новият RAM Heavy Duty. Моделът е технологично еднакъв с представеният наскоро Chevrolet Silverado HD, но ще бъде наличен само с новия 6.6 литров, турбо дизел с мощност 445к.с., куплиран с 10-степенна, автоматична трансмисия задвижваща задните колела. В по-късен етап се очаква и бензинова версия, чиито параметри не се съобщават. 
Специално се казва, че е увеличено теглото на прикаченият товар на 13.6 тона, което е с цели 3 тона повече от това на предходното поколение. За целта пикапа серийно се предлага с подобрена електрическа, спирачна система снабдена с асистент при потегляне при наклон, контрол при спускане и т.н. Бъдещите собственици могат да оборудват своите модели с така наречената "ProGrade Trailering", която предлага изглед от 15 камери, като едновременно показва обстановката между пикапа и ремаркето и зад ремаркето.
Както до сега, GMC Sierra HD ше се предлага във версии 2500 и 3500 с три вида радиаторна решетка, а модификацията 3500, може да бъде поръчана и с двойна гума на задния мост. Вътрешното оборудване е богато още от базовото ниво на изпълнение, а в най-скъпата версия - Denali, няма да липсва почти нищо. Срещу допълнително заплащане ще се предлага и офроуд пакет, който предлага усилено окачване, увеличен клиренс и диференциал с функция за заключване. Цени не се съобщават. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар