сряда, 22 август 2018 г.

Hyundai Avante/Elantra с обстоен фейслифт

Ако това е разбирането на марката за модерен дизайн, то най-вероятно до няколко години нейните модели ще заприличат на посредствени китайски автомобили. Фейслифт версията на Hyundai Avante/Elantra, бе представена днес и става ясно, че този модел ще положи основи за новият дизайнерски език на марката. Външните промени са обстойни, като предната част реално е изцяло нова. Задната част е по-сполучлива и демонстрира спортна визия и успява да тушира недоразумението с предницата. 
Така или иначе обновената Elantra ще се предлага в САЩ, Азия, Русия и разбира се Китай, а под предния капак място ще намират бензиновият, 2.0 литров мотор с мощност 149 и 204к.с., както и 1.6 литровия агрегат, куплирани с механична или автоматична трансмисии. Новост е 1.4 литровия, турбо агрегат с мощност 128к.с., който ще се предлага серийно с 7-степенна, двудискова трансмисия. 
В интериора промените са леки, но впечатление прави новата централна конзола и обновеният инструментален панел пред водача. Инфотайнмънт системата е от ново поколение, а оборудването е станало по-богато, като серийно вече ще се предлага редица нови асистенти и системи за подпомагане на шофирането и безопасност. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар