сряда, 28 март 2018 г.

VW Atlas Tanoak Pickup Concept изненадва посетителите на автосалона в Ню-Йорк

Явно немците са твърдо решени да атакават с пълна сила американските пазари, като залагат на модели в сегменти, които се радват на голям пазарен интерес. За тази цел явно са избрали да увеличат моделното семейство на Volkswagen Atlas, което както разбрахме ще се сдобие със спортна версия в лицето на Volkswagen Atlas Cross Sport. Сега става ясно, че най-вероятно ще предстои да видим и товарна версия, която днес, бе представена като концепция под името Atlas Tanoak. 
За разлика от Atlas Сross Sport, концептуалният Tanoak разполага с конвенционална задвижваща система снабдена с 3.6 литров, бензинов, V6-цилиндров мотор с мощност 276к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижваща четирите колела. Всъщност всичко идва на готово от 7 местният SUV, но с изцяло ново разработена кабина. Дължината на модела е по-голяма, както и нивото на клиренса. 
В интериора няма излишни дизайнерски приумици. Дигиталният кокпит познат от редица модели на компанията намира своето място тук, както и новата мултимедийна система с 12.3-инчов дисплей вграден в централната конзола. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар