четвъртък, 7 април 2016 г.

Toyota Isis все още на пазара, но с леки подобрения

Представеният през 2004 година MPV модел - Toyota Isis се предлага и днес и то без някакви фрапиращи преработки. Тайната за успеха на седемместният модел предлаган в Япония и Индонезия се крие в практичността и така наречените панорамни, странични  врати. Когато предната и задната странична врата са отворени реално липсва така наречената Б-колона и по този начин се образува огромен вход към интериора на модела, който спомага за безпроблемният достъп и към трите реда седалки.  Този похват не е нов и е срещан в други модели, но при Isis е съчетан  с изключително просторен салон, което явно се харесва на потребителите. 
Тези дни марката представи обновена версия на модела, която разполага с редица нововъведения и доработки, които би трябвало да задържат нивата на продажби поне още 2-3 години. Екстериора е без промяна, ако изключим леко промененият дизайн на страничните огледала. Интериора е без промени, но според информацията тапицерията предлагана за седалките има функцията да абсорбира миризми. Вторият и третият ред седалки могат да се спускат изцяло, като по този начин образуват достатъчно широко легло за отдих или нещо друго. 
Под капака място намират познатите 1.8 и 2.0 литрови, 4-цилиндрови, бензинови агрегати, чието съпротивление на триещите части е намалено, а от там и разхода на горива. Тяхната мощност е съответно 133 и 158к.с. и при всички случаи са куплирани с 4-степенна, автоматична или CVT трансмисия задвижващи предните или четирите колела. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар