сряда, 1 април 2015 г.

Новото поколение на Chevrolet Malibu поставя нови стандарти в своя клас

Докато в Китай на Chevrolet Malibu му предстои обновяване, то в САЩ марката представи изцяло ново поколение на модела чиито продажби ще започнат още това лято. След критиките относно дизайна на предходният модел, то сега дизайнерите са се постарали и ни предлагат една значително по-сполучлива визия. Благодарение на новото окачване и архитектура на купето, новият модел е с 136кг., по-леко от предходния въпреки, че габаритите са нараснали. Увеличено е и междуосието, което пък се е отразило благоприятно на возещите се на втория ред седалки. 
Голямата изненада е наличието на 1.5 литровия, турбо агрегат. Той е с мощност 160к.с. и според производителя постига среден разход на гориво от 6.3л/100км. По-нагоре в гамата откриваме 2.0 литров, турбо агрегат с мощност 250к.с., куплиран с 8-степенна, автоматична трансмисия. За тези, които имат особено отношение към природата ще се предлага и хибридна модификация с технологията от Chevrolet Volt, но съчетана с 1.8 литров агрегат и обща мощност от 182к.с. Според производителя средния разход на гориво тук е 5.0л/100км, което е без аналог в този клас.  
По отношение на интериора също няма забележки. Качеството на материалите е значително по-добро, а оборудването богато. На лице са последните системи за активна и пасивна безопасност, както и множество асистенти. Камерата за заден ход е серия, както и асистента за поддържане на движението в пътното платно. За сега цени не се споменават.Няма коментари:

Публикуване на коментар