вторник, 1 октомври 2024 г.

Обновен Nissan NV200 в Япония

В Япония, Nissan NV200 получава някои известни подобрения което ще рече, че марката не се отказва от товарният модел който по всички критерии вече е на преклонна възраст. той притежава своите качества като: добра маневреност, ефективност, лесна товарна-разтоварна дейност и ниска цена, които все още го правят конкурентен на пазара в своят сегмент. 

Освен леките външни промени, където най-вече се откроява новият дизайн на броните и леко променената радиаторна решетка, товарният модел получава и по-добро оборудване. Пред водача вече място намира 7-инчов, цифров инструментален панел и набор от асистенти подпомагащи шофирането включително и система за следене на умората. Опционалната инфотейнмънт система е от ново поколение, а мултифункционалният D-образен волан улеснява достъпът и изходът от купето. За пътническата версия се предлага и с повдигащо се легло, но в този случаи купувачите ще трябва да се разделят с третият ред седалки. 

Всички версии на модела в Япония са оборудвани с 4-цилиндровият, 1.6 литров, атмосферен мотор с мощност 110 к.с., куплиран с автоматична или CVT трансмисии задвижващи предните или четирите колела в зависимост от модификацията. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар