вторник, 13 септември 2022 г.

Wuling Xingchi / Alvez ще се предлага и с емблемите на Chevrolet с цена под 10 000$

 След Wuling Xingchen, китайската марка в която имат участие SAIC и GM, представя вторият си кросоувър модел наречен Xingchi. Новият модел е с по-компактни размери въпреки, че използва същата платформа. С дължина от 4.36 метра Wuling Xingchi предлага място за 5 човека и място за багаж с обем от 322 литра. 

Интериора е със същата архитектура като при по-големият си събрат, но все пак се забелязват известни разлики. Пред водача място намира цифров инструментален панел с няколко малки LCD дисплея, а мултимедийната система е с размер от 10.2-инча. Серийното оборудване включва климатроник, ел. ръчна спирачка, безключов достъп и старт на автомобила, камера за заден ход, ел. седалка за шофьора и др. 

Базовата версия на Xinqchi, разчита на атмосферен - 1.5 литров, бензинов мотор с мощност 99 к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия. По-мощната версия е оборудвана с турбо версия на 4-цилиндровият мотор, чиято мощност възлиза на 147 к.с. Серийно той е куплиран с CVT трансмисия, която се предлага срещу доплащане и за по-маломощната версия. При всички случаи задвижващи са само предните колела. 

Продажбите на Wuling Xingchi в Китай ще стартират от началото на следващия месец с цена под 10 000 долара. До края на следващата година марката ще започне експорт на модела, а на някои пазари той ще се предлага и с емблемите на Chevrolet. В Индия и Индонезия, този модел ще се предлага като Wuling Alvez.

Няма коментари:

Публикуване на коментар