неделя, 19 декември 2021 г.

Dongfeng Rich 6 / Palaso атакува пазарите в Русия, Африка и Южна Америка с цена от 18 200$

 Китайската марка е готова с наследника на Dongfeng Rich с който се готви да атакува пазарите и извън границата на Китай, като първите държави в които ще се предлага китайският пикап са Русия, Виетнам, Камбоджа и региона. Очаква се обаче в най-близко бъдеще моделът да бъде наличен и в някои страни от Южна Америка и Африка, заедно с пътническата версия на модела наречена Palaso. 


Реално новото поколение Dongfeng Rich 6 е базирано на предходният Nissan Navara, но с променен дизайн на екстериора и интериора и ще бъде наличен само с двойна кабина с четири врати. Предната част се характеризира с голяма радиаторна решетка, нови светлини, капак, калници, както и дизайн на бронята. Интериора предлага работна обстановка с евтини материали, но добро оборудване. Налични за модела са мултимедия, климатик, пълен ел. пакет, камера за заден ход, безключов достъп и старт на автомобила и др. 


Технически китайският модел не се различава от японският оригинал. Всичко е останало без промяна, което може само да радва бъдещите собственици още повече, че цeните започват от 18 200 долара. Под капака на Rich 6, място ще намира 2.5 литровия, турбо дизел във версията си на мощност от 140 к.с., куплиран серийно механична или 7-степенна, автоматична трансмисия, която идва с задвижване на четирите колела  заедно с блокаж на диференциалите. Работи се по изцяло електрическа версия на модела с батерия от 68 квТч. и възможност за зареждане от бързозарядна станция за 44 минути, което ще осигури автономия до 350км. Dongfeng Palaso ще се предлага  с 1.8 литров, турбо бензинов мотор с мощност 231 к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия задвижваща задните или четирите колела в зависимост от версията.



Няма коментари:

Публикуване на коментар