сряда, 10 март 2021 г.

Suzuki Jimny се завръща в Европа, само с хомологация N1

 Suzuki Jimny, намери начин да се завърне на европейския пазар макар само в някои държави, като товарен модел с редица ограничения и само с две места. Това обаче със сигурност няма да попречи на търсещите, този модел с доказани офроуд качества. Suzuki Jimny Pro е категоризиран като товарно МПС от клас N1, което означава, че разрешената максимална скорост с която може да управлявате този модел е 90км/ч. в повечето държави в Европа. Новата версия се отличава външно с новите огледала без сигнални светлини и конвенционалните фарове с халогенна крушка. 


Интериора също е загубил част от оборудването, като сега серийното оборудване включва: климатик, мултифункционален волан, ел. стъкла и огледала, озвучителна система с USB вход, 4 въздушни възглавници и асистент за подпомагяне потеглянето при наклон. Единствената опция за модела е възможността за поръчка на различен цвят от белия. 


За задвижване Suzuki Jimny Pro, разчита на 1.5 литровия, бензинов мотор с мощност 102к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия с понижаващи предавки (срещу доплащане), задвижваща 4-те колела, чрез централен диференциал. Според официалната информация максималната скорост на модела възлиза на 145км/ч., а средния разход е 7.7л/100км. Цените ще стартират от 20 970 евро. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар