неделя, 20 септември 2020 г.

Китайският стартъп Enoreve представи своят първи модел - ME7

Китайският стартъп Enoreve, представя своят първи модел наречен ME7. Това е електрически задвижван SUV модел с дължина от 4.68 метра, спортен дизайн и място за пет човека. Интериора е технологичен с три екрана пред водача и спътника и още два за возещите се на втория ред седалки. На борда място намират и редица системи подпомагащи шофирането, чиято работа достига ниво на автономност от ниво 2+, включително и система за автоматично паркиране.

По отношение на задвижването Enoreve ME7 ще разчита на синхронен електромотор с мощност 218 к.с., позициониран на задния маст и батерия, която ще осигурява автономия от 530 км. В по-късен етап марката ще представи и версия с удължен пробег, която ще разполага с ДВГ в предната си част, който ще служи само за дозареждане на батерията. 

Бъдещите собственици ще могат да поръчат своите модели от края на годината, като цените ще стартират от 44 000 долара, като през първите 3 години ще се възползват от безплатна застраховка и обслужване в сервиза, както и безплатно зареждане от обществените зарядни станции. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар