четвъртък, 11 юни 2020 г.

Продажбите на новата Skoda Octavia Scout, започват от тази есен

Малко повече от половин година, след представянето на новатаSkoda Octavia, марката представя версията "Scout", която ще бъде налична само за комби модификацията. Характерно за нея са декоративните офроуд елементи и повишения клиренс, който в случая е 15мм, повече от този на нормалната версия. 
Новината е, че задвижването на четирите колела ще се предлага срещу доплащане за версиите оборудвани с 2.0 литровите, TDI или TSI агрегати, чиято мощност съответно е 150 и 200к.с. При тях серийно ще се предлага 7-степенната, DSG трансмисия. модификациите с 1.5литровия, бензинов мотор с мощност 150к.с., както и 2.0 литровия дизел с неговите 115к.с., ще разчитат на 6-степенна, механична трансмисия задвижваща предните колела. За бензиновата версия ще бъде налична и лека хибридна система в комплект с DSG, за която обаче ще се доплаща солидна сума. 
Нормално за тази моделна линия е и по-високото ниво на оборудване, което в случая включва неща като: 18-цолови джанти, ел. седалки, подлакатник, амбиентно осветление, мултимедия от най-висок клас на озвучителната система и т.н. Продажбите на новата Skoda Octavia Scout ще започнат от есента на тази година, като цени все още не са известни, но психическата граница от около 40 000 евро лесно ще бъде надхвърляна. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар