неделя, 31 май 2020 г.

Datsun redi-GO с обстоен фейслифт и изцяло нов интериор

Както знаем бъдещето на японската марка отново е под въпрос и в скоро време се очаква да бъде заличена от много пазари. Тази седмица обаче японците представят изцяло обновена версия на своя компактен модел - Datsun redi-GO. Видно е, че дизайнерите са направили всичко възможно да придадат по-привлекателен вид на модела, като основно са променили предната част. Новите светлини и радиаторната решетка, както и атрактивната предна броня с LED, дневни светлини придават по-модерно излъчване на модела. 
Интериора също е изцяло нов и вече разполага с модерни технологии, както и мултимедийна система . Антиблокиращата спирачна система, както и ESP, вече ще се предлагат серийно за модела. 
Под капака промени няма. Там място продължава да намира 0.8 литровия, бензинов мотор с мощност 54к.с., който вече ще има възможност да бъде оборудван и с CVT трансмисия. По-големият 1.0 литров мотор, така и не намери място в този модел, тъй като марката прецени, че няма да е рентабилна подобна разработка имайки предвид неясното бъдеще на марката. Както и до сега, този модел ще продължава да се предлага предимно в Индия, като продажбите ще започнат още следващия месец. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар