събота, 25 януари 2020 г.

Honda Jazz: Най-грозен автомобил на AutoblogBG за 2019г.

След провелото се гласуване за "Най-грозен автомобил на Kamuscoop" за 2019 година, напълно заслужено с 62%, от гласовете дадени от посетителите на "AutoblogBG.blogspot.com" и страницата във Facebook, приза взе последното поколение на  Honda Jazz. Японците и без друго вече имат слабо присъствие на европейския пазар и с подобен дизайн, на дали ще пожънат успех. Компактният модел има претенциите да бъде един от най-технологичните на пазара със своята хибридна технология, но дари и тя няма да може да привлече подобаващо количество клиенти. 
На второ място с 38%, остана мъникът Hyundai I10, чиито дизайн все пак е задоволителен, имайки предвид сегмента в който се намира. Корейският модел е израснал с една идея спрямо своя предшественик, като дизайнерите са се опитали да му предадат малко по-екстравагантно излъчване, но без успех. 
Третият номиниран модел - Mercedes GLB, все пак не взе нито един глас, но това не пречи да бъде, може би най-безличният модел в гамата на марката още повече, че неговата ценова листа стартира от близо 38 000 евро. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар