четвъртък, 11 октомври 2018 г.

Geely Jiaji (VF11) е първият MPV модел на компанията

Малко повече от една година след, като видяхме концепцията  Geely  MPV, китайската марка представя и серийната версия на първият си MPV модел. За сега няма информация за това, дали този модел ще се предлага и с емблемите на Proton, по подобие на Proton X70, но така или иначе той ще бъде наличен на китайския пазар до края на тази година. 
Пред нас е първата официална снимка на модела, а информацията разпространена официално от компанията гласи, че за задвижване Geely VF11, разчита на 1.5 литровия, турбо бензинов агрегат с мощност 177к.с., куплиран серийно с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане ще се предлага и 7-степенна, автоматична трансмисия, като при всички случаи задвижването се осъществява посредством предните колела.  Наличен за модела ще бъде и 1.8 литров мотор с мощност 181к.с., за който се предлага и лека хибридна система.
В интериора наблюдаваме плаваща централна конзола с 12.3-инчов дисплей, а панорамния покрив, системата за пречистване на въздуха и автономното шофиране от второ поколение ще се предлагат срещу доплащане. Geely VF11 ще бъде наличен във версии с 5, 6 или 7 места, а най-късно до края на следващата година ще бъде достъпна и хибридна версия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар