неделя, 15 юли 2018 г.

MG3 с обстоен фейслифт и нов интериор

Започнаха продажбите на обновеният MG3, който се радва на добра популярност и извън границите на Китай. Освен външните промени, които са видими от пръв поглед, компактният модел придобива и изцяло нов интериор. Впечатление прави наличието на мултимедийна система с 8-инчов дисплей и повишеното качество на материалите. 
Под капка също се наблюдават промени. Познатият 1.5 литров, турбо бензинов агрегат е претърпял сериозни подобрения и неговата мощност вече възлиза на 120к.с. Интересен е факта, че този агрегат ще се предлага серийно с 4-степенна, автоматична трансмисия, а механичната ще бъде налична по желание на клиента. Познатата CVT трансмисия отива в историята. Съобщава се за промени и в кормилната уредба, както и по окачването, което е станало малко по-спортно. Атмосферния - 1.3 литров, мотор с мощност 102к.с., остава в гамата на модела, но само с 5-степенна, механична трансмисия. 
Освен в Англия и разбира се Китай, обновеното MG3 ще се предлага в Тайланд, Индия, Австралия и някои страни в Южна Америка. Добрата новина за клиентите, че въпреки направените промени цената на модела няма да бъде променена или поне не много. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар