вторник, 8 май 2018 г.

Datsun Go и GO+ с козметични промени и изцяло нов интериор

Първият модел от новата история на марката - Datsun Go, както и неговата пътническа версия със седем места - Datsun GO+, получават козметични промени и изцяло нов интериор. Външно моделите стават значително по-атрактивни, като новите брони и радиаторната решетка придават по-спортно излъчване. Страничните огледала са снабдени със сигнални светлини, а задната чистачка вече е в серийното оборудване и не се доплаща. 
Добро впечатление прави интериора. Промените са видими от пръв поглед и по подобие на Datsun Cross, лоста на ръчната спирачка вече е на обичайното си място, а пред пасажера място намира конвенционална жабка. По-скъпите версии могат да бъдат оборудвани вече и с мултимедийна система с 6.7-инчов дисплей. 
Моторната гама и механиката са без промяна. На разположение е само 1.2 литровия, бензинов агрегат с мощност от 68 и 78к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия. За хеч версията за пръв път вече се предлага и CVT трансмисия, която ще бъде налична само за по-мощните модели. 
Цените остават без промяна. Обновените версии ще бъдат налични на пазара в Индонезия още от този месец, като по-късно ще се предлагат и в останалата азиатска част, Индия и ЮАР. Както и до сега версии с ляв волан не се предвиждат така, че пазарът на тези модели остава ограничен.



Няма коментари:

Публикуване на коментар