понеделник, 22 май 2017 г.

Fiat 500L получава нов облик и по-богато оборудване

Дойде време за обновяването на Fiat 500L. Моделът бе представен през 2012 година и е крайно време да бъде подложен на козметични промени. Днес Fiat, представи официалните снимки и информация за фейслифта на семейният модел, чиито продажби би трябвало да започнат още това лято, като цени все още не се споменават. 
Външните промените в предната част включват: нова броня, с обновена радиаторна решетка и променена оптика на фаровете. Това се отнася и за задната част на MPV модела, който ще продължава да се предлага и във версия със седем места. Модификацията 500L Trakking, също получава визуални промени и подобрена система за подпомагане при спускане на наклон. 
В Европа, моделът ще се предлага с реновираните бензин и дизелови агрегати с работен обем от 0.9 до 1.6 литра покриващи нормите Евро6, чиято мощност варира от 85 до 120к.с. Трансмисиите остават без промяна. 
В интериора също се наблюдават промени макар и свързани предимно с мултимедийната система, която е от ново поколение с по-голям 7-инчов дисплей. Приборното табло пред водача също е с нов дизайн и разполага с 3.5-инчов дисплей. Скоростният лос, както и контролерите на климатичната инсталация също са претърпели промени, а оборудването е станало по-богато. На лице са вече неща като: климатик, подлакътник, ел. пакет, огледало за поглед на втория и третия ред седалки, ново осветление в купето и други дребни детайли подобряващи комфорта по време на път. Срещу доплащане обновеният Fiat 500L, вече може да се оборудва с камера за заден ход и система за предотвратяване на сблъсък разпознаваща пешеходци при скорост до 30км/ч.











Няма коментари:

Публикуване на коментар