петък, 1 април 2016 г.

Fiat представи фейслифт версията на Fiorino/Qubo

Това са първите официални снимки на фейслифт версията на най-малкият товарен модел в гамата на Fiat, чието име е Fiorino. Моделът бе представен през 2007 година и е плод на сътрудничеството между PSA и Fiat. До броени дни се очакват да бъдат представени и обновените Peugeot Bipper и Citroen Nemo, както и пътническата версия на Fiorino, чието име е Qubo. Промените в дизайна не са фрапиращи и се свеждат до нови брони и нова радиаторна решетка. В интериора също се наблюдават промени, като впечатление правят новият волан и наличието на инфотейнмънт система, която обаче ще бъде достъпна само срещу доплащане. 
Под капака място ще намират подобрени версии на познатите бензин и дизелови агрегати с работен обем от 1.4 и 3 литра, чиято мощност ще варира между 77 и 95к.с. За дизеловата версия вече ще бъде налична Стоп/Старт система и роботизирана трансмисия, благодарение на което средния разход според производителя е 3.8л/100км. 
Версията Adventure пък ще се предлага серийно с 15-цолови лети джанти, повдигнат клиренс, предпазни декоративни елементи и най-важното - диференциал с ограничено приплъзване, което повишава проходимостта извън пътя. Продажбите на обновеното Fiorino ще започнат от този месец, като цените ще започват от 11 900 евро.



Няма коментари:

Публикуване на коментар