събота, 6 февруари 2016 г.

Volkswagen Ameo ще се бори за пазарни позиции в Индия

В Индия, Volkswagen представи своето предложение за така наречените скъсени седани, които се радват на огромен интерес от страна на клиентите поради облекченият данъчен режим. Името на компактният седан е Volkswagen Ameo, а продажбите в страната ще започнат през втората половина на тази година, като преките конкуренти ще са: Suzuki Maruti DzireHonda Brio AmazeTata ZestHyundai Xcent и не на последно място Ford Figo Aspire. както се забелязва конкуренцията не е малка. За това Volkswagen си е написал домашното и влиза подготвен в битката за пазарни позиции. 
Моделът е построен върху платформата на актуалното поколение Volkswagen Polo. Багажника е с обем от 330 литра, а под предния капак място ще намират бензиновият, 3-цилиндров агрегат с работен обем от 1.2 литра и мощност 73к.с., както и новия - 1.4 литров TDI във версията с 89к.с. серийно те ще са куплирани с 5-степенна, механична трансмисия, но срещу доплащане за дизеловата версия ще се предлага и 7-степенната DSG.


Базовата оборудване няма да изпъква с нещо повече от своите конкуренти, но срещу доплащане клиентите ще могат да извадят подобаващо количество рупии от джобовете, като си поръчат неща като: инфотайнмънт система, камера за обратно виждане, мулти волан, и др. Цени все още не са обявени. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар