вторник, 23 февруари 2016 г.

Bentley Mulsanne със скъп лифтинг

Има ли нужда Bentley Mulsanne от освежаване? На този въпрос отговорът е явно - Да! Днес марката разпространи официалните снимки на обновената версия на модела чиято премиера ще се състои след броени дни в Женева. Драстични промени в дизайна няма, но при по-задълбочено вглеждане ще установим, че всеки детайл е малко или много променен. 
Промените в интериора обаче са по-малки. Новост е наличието на новата инфотейнмънт система с 8-инчов тъчскрийн дисплей. Шумоизолацията е подобрена още повече, а в някои съобщения от компанията се споменава и за преработени детайли в окачването и нови настройки. 
Под капака място ще намира познатият ни 6.75 литров, би-турбо агрегат, чиято мощност ще варира между 505 и 530к.с.  Той ще продължава да бъде куплиран само и единствено с 8-степенната, автоматична трансмисия на ZF, задвижваща задните колела. 
Все още нищо не се споменава за хибридна версия, която бе показана преди една година като концепция (Bentley Mulsanne Hybrid Concept). Явно тя ще види бял свят в по-късен етап, но не е ясно с тия цени на петрола дали компанията не е замразила този проект.




Няма коментари:

Публикуване на коментар