четвъртък, 1 октомври 2015 г.

Mitsubishi Lancer с последен фейслифт, но не и за Европа

Японците определено не искат да се разделят с Mitsubishi Lancer, въпреки изоставащите продажби спрямо конкуренцията. модела трябваше да получи своя наследник тази година, но по една или друга причина това не се случи. пазарната премиера на новото поколение Mitsubishi Lancer е насрочена за 2017 година, а до тогава клиентите ще трябва да се задоволят с обновеният модел, който бе представен в САЩ. 
Фейслифт версията получава нова предна част, нови джанти, странични огледала с вградени сигнални светлини и цветова гама с добавени нови цветове. В интериора също има промени, като впечатление прави наличието на тъчскрийн дисплей на централната конзола, както и новата подсветка на инструментариума. 
По отношение на агрегатите, то под предния капак място ще намират бензиновите 2.0 и 2.4 литрови, атмосферни мотори с мощност съответно 148 и 168к.с., куплирани с 5-степенна, механична или  с изцяло новата CVT трансмисия. Моделът ще се предлага, само като версия седан, като от гамата отпада модификацията Sportback и Evo. Цените на базовата версия в САЩ започват от 17 595 долара. В Европа обновеният Lancer, няма да се предлага. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар