сряда, 30 септември 2015 г.

Suzuki с интересни концепции в Токио

За разлика от Suzuki IK-2 Concept и Suzuki IM-4 Concept, концепциите които марката ще представи по време на автосалона в Токио са далеч от поточните линии, но привличат вниманието с тяхната креативност.
Първата концепция носи името Mighty Deck и представлява класически "Кei" модел предназначен за млади хора с активен начин на живот. Вдъхновена от плажните модели на миналия век, концепцията предлага 2+2 места и товарно пространство достатъчно за сърф или велосипед. за задвижване концепцията разчита на бензинов агрегат с работен обем от 0.66 литра с принудително пълнене подпомаган от електромотор за по-лесен старт. Задвижващи са само предните колела чрез CVT трансмисия. 
Втората концепция носи името Air Triser Minivan и демонстрира изключително ползотворно усвояване на вътрешният обем. С размери: 4.2м.-дължина, 1.95м.-ширина и 1.81м.-височина моделът предлага изключително вътрешно пространство с място за 6 човека, чиято конфигурация може да бъде променяна в всевъзможни комбинации. За по-лесен достъп страничните врати от лявата страна са плъзгащи се и без централна колона. за задвижване концепцията разчита на хибридна система с 1.3 литров, бензинов агрегат задвижващ четирите колела чрез 5-степенна, автоматична трансмисия. Искаме този модел в производство. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар