сряда, 5 ноември 2014 г.

Hyndai Accent / Vеrna с незначителни промени за 2015г.


В САЩ, корейците ще представят обновената версия на Hyundai Verna / Accent. Промените в дизайна са незначителни и обхващат предните, задните светлини и страничните огледала. Нови 16-цолови джанти също ще открояват новата от старата версия. 

В интериора промени не се забелязват, но налице вече ще бъдат нови разцветки за материалите за неговата изработка. Във върховото нива на обзавеждане вече се наблюдават неща като: мултимедийна система с гласов контрол, подлакътник, стъклен люк на тавана, автопилот и др. 
Под предния капак няма нищо ново. познатият 1.6 литров, бензинов мотор с неговите 138к.с., продължава да намира своето място, като серийно той е куплиран с 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите автомобили и с 6-степенна, автоматична трансмисия. Интересното е, че според информацията цените на базовата версия в САЩ ще започват от 14 745 долара, което значително повече от това, което марката искаше до момента за модела. Както и до сега Hyndai Accent ще се предлага като седан и хеч. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар