четвъртък, 3 март 2011 г.

SsangYong SUT 1 Concept ще стане реалност!





В Женева корейската фирма представи концепцията SUT-1. До края на годината тя ще се превърне в реален модел, който ще замени настоящия Actyon Sport. От фирмата възнамеряват да предлагат новия пикап в цял свят, като се надяват през 2012 година да продадат 35 000 бройки.
Концептуалния модел се задвижва от новия 2.0 литров турбо дизелов агрегат, който е реновиран и покрива стандартите Euro5, а мощността е вече 155к.с. и 360Nm. Той е куплиран с 6-степенна механична трансмисия. Стандартно производствената версия ще се предлага със задвижване на задните колела, но срещу доплащане клиентите ще могат да се сдобият с 4х4 задвижване, както и с автоматична 6-степенна трансмисия.
За съжаление малка част от дизайна който наблюдаваме в показаната концепция ще остане в серийния модел. Най-вероятно предните фарове няма да бъдат толкова изнесени на зад, а броните ще бъдат с различен дизайн. Някои стилистични решения също ще бъдат премахнати, като например страничната фаска в задната част на модела, но като цяло линиите ще бъдат запазени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар