понеделник, 26 август 2024 г.

Официални снимки на BYD Seal 06 GT

 

Китайската марка представи производствената версия на BYD Ocean-M Concept, която видяхме тази пролет. Според производителят BYD Seal 06 GT е повече от просто кола – това е изявление. Агресивният му преден край с остри линии и LED фарове, които сякаш прорязват тъмнината, веднага привлича вниманието. Профилът на автомобила е нисък и мускулест, а задната част е подчертана от дифузор и спортен спойлер. Всичко това създава впечатление за автомобил, готов да избухне по всяко време. както се очакваше, серийният модел е лишен от страничните камери заместващи отгледалата, големи джанти и агресивният аеродинамичен пакет. 

В същото време обаче серийният модел е далеч от това, което заяви концепцията. Базовата версия ще разчита на един електромотор разположен на задния мост с мощност 218 к.с., а високо производителната версия с два електромотора и задвижване на четирите колела ще предлага мощност от 421 к.с., която ще осигурява зашеметяващо ускорение и впечатляваща максимална скорост. Производителят съобщава още, че благодарение на батерията чиито капацитет не се съобщава, автомобилът може да измине значително разстояние с едно зареждане, което го прави идеален както за ежедневна употреба, така и за дълги пътувания.

BYD Seal 06 GT въобще не е малък автомобил и не очаквайте, че пред вас стой компактен хечбек. Неговата дължина възлиза на 4.63 метра, а междуосието 2.82 метра. Интериорът е също толкова впечатляващ. Качеството на материалите е на най-високо ниво, а комфортните седалките осигуряват отлична странична опора. Централният дисплей е голям и интуитивен с размер от 15.6-инча, а цифровото табло с големина от едва 10.2-инча предоставя цялата необходима информация на водача. Плаващата централна конзола на свой ред разполага с елегантен селектор за предавките и функционални бутони разположени в кръг точно пред вентилационните отвори. Логично BYD Seal 06 GT е оборудван с най-новите технологии за сигурност и комфорт. Автопилотът позволява на автомобила да се управлява самостоятелно в определени ситуации, а адаптивният круиз контрол поддържа безопасна дистанция до предходния автомобил. Системата за предупреждение за напускане на лентата и асистентът за задържане в лентата помагат на водача да се концентрира върху пътя. 

Повече снимки и детайли за батерията ще бъдат добавени към този пост веднага, след като станат налични. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар