сряда, 9 март 2022 г.

Dongfeng Rich 7 привлича с луксозен интериор и модерен дизайн

 Китайците лансират луксозна версия на своя товарен модел Dongfeng Rich 6, базиран на предходното поколение Nissan Navara. Тя носи името Rich 7 или Ruiqi 7 в зависимост от пазара и ще бъде налична в страната от средата на тази година. Луксозната версия разполага с изцяло нов дизайн на екстериора и интериора, което до някъде оправдава новото обозначение на модела. 


За задвижване Dongfeng Rich 7, разчита на новия - 2.3 литров, турбо дизелов мотор с мощност 166 к.с., куплиран серийно с 7-степенната, автоматична трансмисия задвижваща задните или всички колела. До края на годината производителят възнамерява да предложи и бензинова версия на модела, чиито технически параметри не се съобщават. 


В интериора преобладават качествени материали и съвременни технологии, като: цифров инструментален панел пред водача, мултимедия с плаващ 12-инчов екран с гласов контрол, климатроник, пълен ел. пакет и т.н. Срещу доплащане товарният модел може да бъде оборудван с кожен салон, ел. седалки с вентилация, безключов достъп и старт, отваряем панорамен покрив, камера за заден ход и др. цените все още не се съобщава, както и това кои страни ще бъдат потенциални клиенти на модела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар