сряда, 22 септември 2021 г.

Обновената Acura RDX приема новият стил на марката

 Три години след премиерата на Acurа RDX, марката представя фейслифт версията, която разполага с нова предна част вдъхновена от последният модел на марката - MDX. В задната си част обаче обновеният модел се различава единствено по правоъгълните накрайници на изпускателната система. 

Промените в интериора също са скромни. Пред водача място намира нов 7-инчов дисплей вграден в инструменталния панел, а инфотайнмънт системата вече може да се свързва и с Amazon Alexa, като по този начин от автомобила можете да командвате и домашните устройствата. Налични са и нови облицовки и нов волан с плоско дъно, а подложката за безжично зареждане на телефона вече е серия. Споменава се за подобрена шумоизолация и за наличието на акустични стъкла.

Под капака на обновената Acura RDX, място намира познатият 4-цилиндров, 2.0 литров, турбо мотор с мощност 272 к.с., свързан серийно с 10-степенната, автоматична трансмисия предаваща движението към предните колела. Срещу доплащане моделът може да бъде оборудван със системата за задвижване на четирите колела - Super Handling с променлив въртящ момент. Производителят все пак е модернизирал механиката, като е подобрил настройките на окачването и работата на спирачната система. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар