вторник, 21 септември 2021 г.

Обновеният Ford Expedition с разширена моделна гама

Фейслифт версията на четвъртото поколение Ford Expedition, освен козметичните промени получава и няколко нови  версии, които ще характеризират съответният модел извън пътя или в градската среда наречени съответно Timberline и Stealth Edition. Външно триредовият SUV, се сдобива с нови LED светлини, променена радиаторна решетка и нов дизайн на броните. Промените в задната част са по-скромни с открояващи се нови задни светлини. 



Под капака място продължава да намира 3.5 литровия, V6-цилиндров, би-турбо мотор с мощност 375 к.с. Новост е версията с мощност 440 к.с., налична за модификацията Stealth Edition Perfomance. При всички случаи трансмисията е 10-степенна, автоматична предаваща движението към четирите колела. 


Арматурното табло е изцяло ново с 12.4-инчов цифров инструментален панел пред водача и 15.5-инчов вертикален дисплей на инфотайнмънт системата. серийно на борда място ще намират множество системи за безопасност включително и такива, като: асистент за поддържане движението в пътното платно, система за предотвратяване на сблъсък и сензор за обекти в сляпата зона на водача. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар