вторник, 29 юни 2021 г.

Volkswagen Caddy PanAmericana замества линията Alltrack

 След Volkswagen Caddy Cross и Caddy Alltrack, сега феновете на модела с приключенски амбиции могат да разчитат на Volkswagen Caddy PanAmericana. Моделът следва линията на своите предшественици и разполага с лек офроуд-декоративен пакет и богато оборудване и ще се предлага както за пътническата, така и за товарната версия на модела със стандартно междуосие. 



За съжаление все още не разполагаме със снимки на интериора, но там се очакват двуцветни седалки, алуминиеви педали, кожен мултифункционален волан, алуминиеви планки от вътрешната страна на праговете и др. Мултимедийната система е стандарт, както и редица системи и асистенти подпомагащи шофирането и отговарящи за сигурността на пътниците. Цените в Германия стартират от 31 700 евро



Volkswagen Caddy PanAmericana ще се предлага с бензиновия - 1.5 литров, TSI мотор във версия на мощност от 115 к.с., както и с 2.0 литровия, TDI с мощност 101 или 122 к.с. Серийно всички агрегати са куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, но срещу доплащане за тях ще бъде налична и 7-степенната - DSG. За тези, които искат повече проходимост е налична и системата 4Motion. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар