събота, 23 май 2020 г.

Renault Duster с леки външни промени и нов интериор

Малко повече от две години след премиерата на новият Renault Duster, моделът е подложен на  обновяване, което най-много се усеща в интериора. Външните промени спрямо настоящия модел не са големи и включват някои дребни детайли, но тези в интериора правят модела значително по-модерен. Нивото на материалите е завишено, а оборудването обогатено с нови технологии. 
Както се вижда от пръв поглед интериора се е сдобил с изцяло нова централна конзола, който приютява новата мултимедийна система с 8-инчов екран. Налични за модела са и множество камери осигуряващи обзор от 360 градуса, а стандартно е допълнено с неща като: система за подпомагане на потеглянето при наклон, Стоп/Старт система, ASC и електрическа кормилна система. 
Под капака на обновеният Renault Duster, място намира само 1.6 литровият, бензинов мотор с мощност 118к.с., куплиран с механична или CVT трансмисия. По-големият - 2.0 литров агрегат и задвижването отпадат от гамата на модела, до като не се появи новият 1.3 литров, турбо бензинов мотор от Renault Captur, чиято мощност тук ще бъде 163к.с. Дали тези промени ще станат достъпни  и за Dacia Duster, остава да разберем, но при всички случай румънският модел ще бъде освежен най-късно до средата на следващата година. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар