неделя, 24 май 2020 г.

Лек фейслифт за Honda WR-V

В средата на своя жизнен цикъл, предлаганата в Южна Америка и Азия - Honda WR-V, претърпя леки козметични промени и леки промени в интериора. Външно построеният върху платформата на предходното поколение Honda Fit/Jazz , характеризиран като - Winsome Runabout Vehicle се сдобива с нова радиаторна решетка, предни LED светлини и рестилизирани брони.
 
От страна на механиката не се съобщава за промени, което означава, че под предния капак място ще намират бензиновият - 1.2 литров мотор с мощност 89 и 116к.с. и 1.5 литровия, турбо дизел с неговите 100к.с., куплирани серийно с 5 и 6-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане за по-мощната бензинова версия остава на разположение и CVT трансмисия. При всички случаи задвижващи са само предните колела. 
Според информацията оборудването на модела е станало по-богато, като серийно от лятото на тази година ще се предлага и с неща като: безключов достъп и старт, мултимедия с 7-инчов дисплей, круиз контрол, камера за заден ход, автоматични светлини, камера за заден ход и парк сензори. Като цяло промените в интериора се свеждат до нов дизайн на информационният панел пред водача, електронен контрол на климатичната инсталация и споменатата нова мултимедийна система.

Няма коментари:

Публикуване на коментар