понеделник, 25 май 2020 г.

GMC обновява модела Canyon и добавя офроуд версия

Представеният през 20124 година - GMC Canyon, получава чаканите промени за моделната 2021 година. Като цяло освен външните промени, които включват нова радиаторна решетка и променена броня, товарният модел губи базовата си версия и израства по отношение на оборудването и цените. На разположение ще бъдат и версии с увеличени офроуд качества, които трябва да привлекат още повече клиенти. 
От сега нататък, GMC Canyon ще се предлага с наличните и в момента 4-цилиндров, 2.8 литров, турбо дизел и V6-цилиндровия, бензинов - 3.6 литров мотор, а 2.5 литровия, бензинов мотор отпада от гамата. Задвижването се осъществява посредством автоматична трансмисия предаваща движението към задните или четирите колела в зависимост от модификацията. 
В кабината обновената версия полечава по-качествени материали, а за най-скъпата версия - Denali, налични ще бъдат вентилирани предни седалки, отопляем волан, кожен салон и камера за заден ход. Както до сега GMC Canyon ще се предлага в две версии на кабината с 2 и 4 врати. Цените на обновената версия ще започват от около 30 000 долара, а продажбите на модела в САЩ, трябва да започнат до края на лятото и ще се предлага до края на 2024 година, когато трябва да видим новото поколение на модела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар