събота, 11 януари 2020 г.

Perodua Bezza с фейслифт и без промяна в цената

В Малайзия, бе представена обновената версия на седана Perodua Bezza, чиито продажби в региона ще започнат още следващия месец. За разлика от хеч версията Perodua Axia, седанът разполага с изцяло нова предна част и модерно излъчване. В задния край, промените са по-леки, като впечатление прави хромираната лайсна на капака на багажника и новата броня. 
В интериора също се наблюдават известни промени, който придават усещането за по-масивна изработка и високо качество. Оборудването е обогатено и включва пакета за безопасност с адаптивен автопилот и система за предотвратване на сблъсък, който обаче ще се предлага срещу доплащане. Серийно на борда ще присъстват две въздушни възглавници, ABS, EBD, модернизирана система за стабилност, стоп/старт система, безключов достъп и др. 
Под капака място намират бензиновите мотори с работен обем от 1.0 и 1.3 литра и мощност съответно от 67 и 94к.с., куплирани с механична или автоматична трансмисии. Съобщава се и за промени в окачването, а гаранцията е увеличена до 150 000км. или 5 години. Добрата новина за клиентите е, че въпреки промените и увеличената гаранция цените на модела няма да бъдат увеличени. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар