понеделник, 22 април 2019 г.

Първа снимка на Lynk&Co 05

Въпреки слабите продажби и проблемите, които марката има, същата продължава да предлага редица нови модели и постепенно навлиза във всички сегменти. Да края на тази година или началото на следващата, на пазара ще бъде пуснат и четвъртият модел на компанията обозначен като - 05. Въпреки, че все още няма официална информация относно купеобразният SUV, то е ясно, че същият е базиран на модела Lynk&Co 01. Това автоматично означава, че Lynk&Co O5 е построен върху СМА, платформата на Volvo и ще бъде наличен с 3 и 4-цилиндрови, бензинови агрегати с работен обем от 1.5 и 2.0 литра, куплирани с 6-степенна, механична, 7-степенна, двудискова или 8-степенна, автоматична трансмисии предаващи движението към предните или четирите колела. Предвижда се и PHEV версия с 3-цилиндровия мотор и електродвигател на задният мост, чиято обща мощност ще бъде 256к.с. 
Все още не разполагаме със снимки на интериора, но там разлики с този на -01, не се очакват. Производството на модела ще се осъществява в Белгия. Там ще се произвежда и бъдещия хеч модел на марката обозначен, като - 04. 
Намеренията на компанията не свършват до тук. Според източници близки да нея, до две години ще бъдат представени и модели базирани върху PMA, платформата на Volvo, която в момента използват   Volvo XC90S90XC60 и моделите на Polestar. 
Официалната информация за Lynk&Co 04, както и фотогалерия с висока резолюция ще бъдат добавени по-късно, към този пост.
+++++++++++++++++++++++++++
След публикуването на официалните снимки на модела стана ясно, че неговите продажби ще започнат от пролетта на 2020 година. За сега от компанията все още не са готови с изявление, дали този модел ще се предлага извън границите на страната.
Това, което стана ядно още е, че Lynk&Co 05, разполага с изцяло нов интериор, който най-вероятно ще намери място и в обновената версия на модела - 01. Там място намират цифров инструментален панел пред водача с големина 12.3-инча, а на централната конзола наблюдаваме 12.7-инчов дисплей, чрез който ще се управляват, както функциите на инфотайнмънт системата и навигацията, така и на климатичната инсталация.





Няма коментари:

Публикуване на коментар